Hoe McAfee realtime e-mailscannen inschakelen?

 Elk individu op de wereld wil tegenwoordig zijn verantwoordelijkheden en taken uitvoeren vanuit het comfort van zijn huis of kantoor. Als u een van hen bent, is een van de beste manieren om dit te doen met behulp van internet. Het is een aanzienlijk voordelige tool die u alle soorten services en services kan bieden.

Terwijl u echter gebruikmaakt van de voordelen van technologie en internet, moet u er rekening mee houden dat u uzelf moet beschermen met behulp van een antivirusprogramma zoals McAfee. Het is een soort technologisch product waarmee u uzelf en de inhoud die op uw systeem is opgeslagen op elke gewenste manier kunt beschermen. Daarom moet u er rekening mee houden dat u meer wilt weten over hoe het werkt onder begeleiding van het McAfee-ondersteuningsteam.

Het downloaden van deze software zal u op meer manieren ten goede komen dan u denkt. Het zal het u ook gemakkelijk maken om de kans op toekomstige technische problemen en informatiediefstal met een ruime marge te vermijden.

Hoe efficiënt u ook bent met technologie en internet, het kan een grote uitdaging zijn om erachter te komen hoe u een antivirusproduct zoals McAfee moet downloaden en instellen als dit uw eerste keer is.

Maar betekent dit dat u uw behoeften moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van McAfee u op verschillende manieren kan helpen. Als u uw problemen dienovereenkomstig uitlegt, zullen zij u binnen enkele minuten relevante oplossingen bieden.

Afgezien daarvan zijn er een paar instructies waar u meer over moet weten als u de realtime e-mailscanfunctie wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:  

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het McAfee beveiligingssysteem openen en inloggen op uw profiel
  2. Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, bladert u door de opties en tikt u op het tabblad Virus- en spywarebescherming dat u tegenkomt
  3. Tik op de optie Realtime scannen die u op de volgende pagina vindt
  4. Er wordt een andere pagina voor je geopend, ga onmiddellijk naar het menu Instellingen
  5. Blader door de alternatieven en schakel het selectievakje naast het tabblad E-mailbijlagen uit

Als een van de bovenstaande stappen niet de vereiste hulp biedt, bel dan het McAfee bellen belgie ondersteuningsnummer en vraag om aanvullende informatie.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de McAfee Light-modus inschakelen?

Hoe McAfee-waarschuwing inschakelen?

Hoe McAfee Web Security inschakelen?