Hoe McAfee Active Shield-meldingen uit te schakelen?

 Zoals je misschien al weet, maken we allemaal deel uit van een planeet waar elk individu een smartphone, computer of laptop heeft die ze gedurende de dag voor verschillende doeleinden gebruiken. De hele wereld draait tegenwoordig met behulp van technologie en internet, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om iets te doen vanuit het comfort van dat huis of kantoor.

Dit aspect betekent echter ook dat hackers, virussen en malware vrij eenvoudig binnen enkele minuten uw apparaat kunnen binnendringen. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk moet investeren in een geschikt antivirussoftwareprogramma zoals McAfee. Het is een type applicatie waarmee u uw gadgets probleemloos kunt beschermen tegen allerlei soorten technologische bedreigingen.

Als gevolg hiervan zou u meer moeten weten over hoe dit softwareprogramma werkt. zal uw gemak kunnen vergroten met de hulp van het McAfee-ondersteuningsteam. Al deze aspecten zullen uw gemak vergroten terwijl de kans op problemen aanzienlijk wordt geminimaliseerd.

Het maakt niet uit wie u bent of hoe goed u bekend bent met technologie en internet, het kan nog steeds een uitdaging zijn om een ​​installatie- en antivirusprogramma zoals McAfee in te stellen als dit uw eerste keer is. Maar betekent dat dat u uw behoeften en bescherming moet opgeven? Nee.

Het is omdat het technische ondersteuningsteam van McAfee er is om u talloze tips, suggesties en oplossingen te geven. Daarom moet u contact met hen opnemen wanneer u in een rommelige situatie terechtkomt.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u McAfee Active Shield-meldingen wilt uitschakelen. laten we ze nu eens bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de McAfee beveiligingstoepassing op uw smartphone of laptop openen
  2. Wanneer u zich op de startpagina bevindt, opent u onmiddellijk de pagina Algemene taken
  3. Nadat u op Home hebt getikt, opent u het tabblad Security Center Information dat u tegenkomt en selecteert u vervolgens Configureren
  4. Ga naar het tabblad Waarschuwingen op de volgende pagina en open vervolgens het venster Geavanceerd
  5. Selecteer de tegel Informatieve waarschuwingen op de nieuwe pagina die voor u verschijnt en schakel deze op de juiste manier uit

U kunt het bellen McAfee Belgie ondersteuningsnummer als u niet zeker bent van een van de bovenstaande instructies.

gerelateerde artikelen : Hoe u Mcafee SiteAdvisor voor Chrome kunt downloaden 



Popular posts from this blog

Hoe de McAfee Light-modus inschakelen?

Hoe McAfee-waarschuwing inschakelen?

Hoe McAfee Web Security inschakelen?